ineumeheMeciul care era aproape de a fi anulat din pricina datoriilor pe care oltenii le au la Federația Română de Fotbal cu baremurile de arbitraj nu le-a adus nimic bun „minerilor” din Mehe-­dinți nici măcar în fața codașei din Țara Zărandului. Antrenându-se printre picături săptămâna trecută, echipa lui Boboescu a arătat foarte rău, prilej pentru ineuani să dea lovitura la Turnu Severin.
Într-o atmosferă absolut dezolantă, dată de cei 70 de spectatori prezenți la meci pe o arenă de 20 de mii de locuri, echipele s-au încălzit foarte greu. Fără motivație și vlagă, „minerii” nu au pus deloc în pericol buturile adverse. Băieții lui Sculici pierdeau încă de la pauză precedentele deplasări, încasând 11 goluri în trei reprize, însă acum încetul cu încetul au prins curaj. Așa s-a întâmplat ca primele situații ceva mai răsărite să le aparțină, prin Purece și Șulumberchean, pentru ca Bilia să trimită primul șut cadrat al partidei cu 6 minute
înainte de odihnă dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri.
Partea a doua a fost ceva mai deschisă, cu mențiunea că ineuanii au simțit că într-adevăr pot obține mai mult decât remiza, în timp ce oltenii nu au mai fost ajutați nici de picioare odată cu scurgerea minutelor. La 4 minute de la reluare, Șulumberchean a ratat o ocazie imensă, șutând slab din postură de unu la unu cu portarul Lascu. Replica a venit din partea antrenorului-jucător Boboescu, care a tras peste poartă din numai 8 metri. Sculici a mutat cu Cotoc și tânărul atacant avea să paseze decisiv la golul de 0-1. Acesta a căzut în minutul 65, când Purece a primit balonul la 13 metri și a marcat cu un șut la colțul lung. Stănaia a avut și el golul în vârful bocancului, dar a tras exact în goal-keeperul advers, pentru ca imediat după ceea, Iordache să reia eronat peste transversală o respingere a lui Bak la șutul lui Boboescu. Soarta meciului s-a scris chiar în ultimul minut regulamentar. Pe un contraatac 3 contra 2, Stănaia l-a angajat pe Georgiu, care a înscris cu un șut la colțul scurt de la 16 metri. Bak nu s-a lăsat surprins nici măcar în prelungiri, mai respingând odată șutul din cădere al lui Boboescu.
Formații:
Minerul: Lascu – Iordache, Marinaș, Petrache, Merluță – Prundeanu, Dragotescu, Stanciu, Ștefan – Manda , Boboescu
CS Ineu: Bak – Bun (46 Boldizsar), Bilia, Tudoroiu, Talapaș – Tomuț, Georgiu – Kocsis,  Purece (73 Hrezdac), Stănaia – Șulumberchean (63 Cotoc, 89 Chirilă)
Arbitri: Răzvan Drăgoi – Alexandru Filip, Alin Botaș (toți din Timișoara).
Observatori FRF:Florin Duinea (Craiova) și Romeo Malac (Timișoara)

Recomandările redacției