Furt de materiale de construcţii

Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce fura materiale de construcţii.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, cercetează persoana în cauză, care a fost depistată în flagrant în timp ce sustrăgea 30 de matriţe pentru pavaj.

Bărbatul, de 54 de ani, a fost prins la data de 2 noiembrie, în timp ce sustrăgea 30 de matriţe pentru pavaj, din incinta unei societăţi comerciale de pe raza municipiului. Pe numele bărbatului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

A furat 550 kg de porumb

Un tânăr a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea 550 kg. de porumb ştiuleţi.

Tânărul, în vârstă de 16 ani, a fost depistat în cursul zilei de luni, în timp ce sustrăgea 550 kg. de porumb ştiuleţi în valoare de aproximativ 350 de lei, de pe un teren agricol din zona localităţii Pecica.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, tânărul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

 

Acţiuni rutiere

Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei.

Dintre acestea, 85 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 95 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi 7 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției