igas

„Ponta nu te vrem la noi în judeţ”

Senatorul Traian Igaş, de loc din Pecica a lansat un atac politic asupra candidatului social-democrat la prezidenţiale. E drept, scorul obţinut de candidatul Acl, Klaus Iohannis de 49,65% faţă de 22, 03%  arată o opţiune foarte clară a locuitorilor de aici.   Igaş chiar ar vrea să-l „exporte” pe Ponta în ţara de origine a strămoşilor săi. „Ponta nu te vrem la noi în județ, chiar dacă spui că strămoșii tăi au fost aduși din Trieste în Pecica pentru a face drumul de legătură cu Nădlacul”. Ponta nu face cinste familiei din care se trage, o familie cu concepții de dreapta prin natura meseriei de constructor de drumuri, din moment ce nu a fost în stare să finalizeze, în mai bine de doi ani și jumătate de când guvernează, autostrada Pecica – Nădlac. Pecicanii nu au ținut cont de declarațiile acestuia și aici candidatul Ponta a obținut un rușinos scor de 20%. Aradul este un pol de dezvoltare al Regiunii Vest, Pecica este un pol de dezvoltare al Aradului, două motive numai bune pentru acest mincinos deja notoriu să își găsească rude în zona noastră. Dar rezultatele demonstrează că arădenii nu cred o iotă din ce spune Ponta, iar pecicanii îl vor înapoi în Trieste, Italia, de unde își revendică Viorel familia”, a „mitraliat” parlamentarul arădean.

  • A.Rădeanu spune:

    Râde hârb de oala spartă. Nici Igaș nu este arădean get-beget, s-a născut la Cristian, jud. Sibiu, unde tată-so era militian, care apoi a fost mutat (posibil disciplinar) la Pecica prin 1970. Strămoșii lu Ponta au venit la Pecica în urmă cu peste 100 de ani. Care dintre ei are rădăcini pecicano-arădene mai vechi?

    • Dragan Iosif spune:

      ROMANI! ROMANIA ESTE IN PERICOL !!!

      Nu credeti ca minoritatile nationale au la noi mai multe
      drepturi decat romanii ?! Iar acum vrem sa le donam si tara !

      Oare in urmatorii 100 de ani va ajunge un roman Presedintele
      Germaniei !

      Chiar atat de jos am ajuns ca sa numai avem incredere in noi
      si sa scoatem tara la mezat ??

      Nemtii si ungurii isi dau mana la dezmembrarea tarii, iar
      noi votam un neamt !

      Hienele Laszlo Tokes ,Szilagyi Zsolt, si Biro Zsolt, sefii extremistilor, si-au dat mana cu Johannis
      pentru DEZMEMBRAREA tarii !

      • SIMPATIZANT de gai spune:

        lasa-l patru ani pe neamtzu , sa vedem ‘ce hram poarta’ si atunci- 2018, de e ‘cacealma’ , ii dam viza pt Deuschland, ok??!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției