Au furat din magazine

Două persoane au fost depistate furând din magazine, de poliţiştii Biroului de Ordine Publică. În data de 05.11.2014, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din judeţul Mureș, a  fost prins în timp ce a sustras din incinta unui supermarket, iar un alt bărbat din localitatea Iratoşu a fost prins în flagrant, în timp ce a sustras din incinta unui magazin din cartierul Aradul Nou, produse alimentare şi alcool.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar cele două persoane sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Traficul pe DN 7 înjudeţul Arad va fi blocat

Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, în perioada 07.11.2014, ora 07.00 – 09.11.2014, ora 19.00, circulaţia rutieră pe DN7 se va închide în zona pasajului de cale ferată situat la kilometrul 546+565 metri, în vederea executării unor lucrări de reabilitare a trecerii la nivel cu caleaferată.

În intervalul menţionat, traficul rutier se va desfăşura deviat, în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare:Deva – DN7, Centura N-V Arad, kilometrul 544+292 metri – DN79, kilometrul 21+450 metri – DJ792C – OraşCurtici – DJ709B – DN7, Centura N-V Arad, kilometrul 546+765 metri.

“Participanţii la trafic sunt rugaţi să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte semnalizarea temporară instituită la locul aplicării devierii”, preciza Poliţia Română.

 

Sute de şoferi amendaţi

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 240 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 54.500 de lei.  Dintre acestea, 120 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

Recomandările redacției