pitMijlocașul Adrian Piț e în programul UTA-ei de la începutul săptămânii, iar marți a jucat sub comanda lui Roli Nagy în amicalul de la Pecica. E încă prematur de anticipat dacă valorosul fotbalist va îmbrăca tricoul UTA-ei și-n meciurile oficiale, aspect de care arădenii sunt conștienți.
„Ne dorim cu toții să-l avem alături de noi, e un jucător de mare valoare, care își poate pune amprenta asupra jocului nostru. Din păcate, nu putem vorbi până în iarnă nimic”, a explicat Claudiu Drăgan.
Roli Nagy a fost pe aceeași lungime, cu mențiunea că discuțiile purtate includ și posibilitatea ca mij­locașul să joace pentru UTA. „Piț e un jucător pe care nu mai necesită să-l prezentăm. Ne-ar ajuta mult. Intervin alte aspecte la mijloc, familia, vom vedea la iarnă. Dar am înțeles că dacă e să rămână la Arad, cu siguranță va fi jucătorul nostru. Orice antrenor și-ar dori un jucător de gen, iar lui îi place, e atras, a venit și la jocul de la Pecica, s-a implicat, vine la antrenament, e în program. Depinde numai de el”.

Recomandările redacției