Un magistrat din Arad a fost agresat, în trafic, de către doi indivizi, cetăţeni francezi, imediat după ce tinerii i-au și tamponat maşina. Femeia a anunțat poliția, iar acum cei doi sunt cercetați penal pentru loviri și alte violențe.

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui supermarchet din Arad, vineri seară, chiar înainte de lăsarea întunericului. Practic, șoferul, cetățean francez, a încercat să dea cu spatele și i-a tamponat femeii mașina. Pentru că nu s-au înțeles, individul, susținut de un alt concetățean de-al său, a devenit agresiv, îmbrîncind-o pe femeie, care, culmea, este și magistrat. „Da, vreau să parchez şi a venit, nu am văzut”, a spus şoferul francez. „Eu eram pe loc şi tu ai dat cu spatele. Dacă aveam cu 20 de kg mai puţin dădea în mine. După tamponare m-au și agresat. Ai vrut să dai cu mine pe jos, domnule”, a spus procuroarea.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar polițiștii care au vizualizat imediat imaginile, pentru conformitate, au confirmat agresiunea. Câţiva martori erau revoltaţi de agresiunea la care a fost supusă victima. „Aşa să se comporte cu o femeie, este incredibil”. Polițiștii au vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale supermarchetului şi au văzut că șoferul francez a alergat spre femeie, iar martorii au și confirmat că procuroarea a fost agresată.

„De ce aţi alergat după doamnă, de ce aţi agresat-o pe femeie? Pe imagini se vede cum aţi alergat după doamnă, să o agresaţi, e o femeie, totuşi”, au spus poliţiştii. Francezul a susţinut că nu a fost violent cu aceasta. Cei trei au fost invitați la poliție, unde magistratul a depus o plîngere penală împotriva șoferului pentru loviri și alte violențe.

Cristian Cotuna

 

Recomandările redacției