accident mortal
Un deosebit de grav accident de circulaţie, petrecut sâmbătă după-masă, în jurul orei 17,00, pe DJ 682 A, în locaitatea Firiteaz, s-a soldat cu moartea instantanee a două persoane şi rănirea gravă a altor doi pasageri dintr-un autoturism.
Din câte ne declara Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, din primele cercetări se pare că şoferul conducea autoturismul cu viteză excesivă şi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului intrând într-un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât două persoane, pasageri pe bancheta din spate, au decedat pe loc, iar şoferul şi pasagerul din dreapta sa au suferit răni grave.
La faţa locului, aşa cum ne informa căpitan George Pleşca, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, au fost deplasate mai multe autospeciale de intervenţie – o salvare de tip SMURD, trei ambulanţe şi o maşină de descarcerare.
Din păcate, pentru cele două persoane nu s-a mai putut face absolut nimic, iar răniţii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

  • curiosu spune:

    dar totusi macar un minim de info despre persoane ; virsta, sex, din localitatea X, ,sau nu mai scrieti de loc,

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției