Patru tineri au furat acumulatori auto

Patru adolescenţi sunt bănuiţi că ar fi sustras acumulatori auto de la autoturisme parcate în cartierul Aurel Vlaicu.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 24 spre 25.10.2014, cei patru adolecenţi ar fi sustras acumulatoarele auto de la două autoturisme şi au încercat să sustragă acumulatorul de la un al treilea autoturism, toate parcate pe raza cartierului Aurel Vlaicu, din municipiul Arad. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregi activități infracționale a acestora.

 

 

Prinşi în timp ce furau parfumuri

Trei tineri au fost prinşi în timp ce au sustras parfumuri dintr-un magazin.

„Cei trei au fost prinşi în timp ce au sustras din incinta unui magazin, mai multe parfumuri, în valoare de 172 de lei.”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber. Pe numele celor în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

 

Depistaţi în flagrant, la furat de porumb

Poliţiştii de la Postul de Poliție Iratoșu au surprins în flagrant, cinci persoane care au sustras peste 540 de kg de porumb ştiuleţi.

Cei cinci, cu vârste cuprinse între 28 şi 53 de ani, toţi din localitatea Iratoşu au fost surprinşi în flagrant,  în extravilanul comunei Iratoșu, de unde, au sustras cantitatea de 542,8 kg porumb știuleţi. Pe numele acestora s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției