jandarm

Jandarmii i-au deschis dosar penal

Jandarmii arădeni au fost solicitaţi, zilele trecute, pentru a aplana un conflict care a avut loc într-o unitate de alimentaţie publică.

Scandalagiul, aflat uşor sub influenţa lui Bachus, a provocat un scandal şi mai mulţi clienţi, motiv pentru care, la faţa locului, a fost chemată Jandarmeriei Română.

Apelul a fost făcut de către angajata unui magazin alimentar de tip fast-food. Aceasta a reclamat faptul că un bărbat, aflat vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în magazin unde a spart o uşă, articole de mobilier şi obiecte sanitare.Persoana a fost identificată, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din oraşul Sântana. El a recunoscut cele întâmplate şi a precizat că nu a avut un motiv anume pentru faptele sale, ne declara mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Oamenii legii i-au întocmit principalului suspect actele de sesizare, necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Recomandările redacției