panik disparutPersoana dată dispărută de familia sa la data de 7 noiembrie este căutată inclusiv pe Râul Mureş, existând suspiciunea că aceasta s-a înecat.
Panik Ernest, din municipiu, care a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors, are următoarele semnalmente: înăltime 1,65m, greutate 80 kg., păr cărunt, lateral calviţie, ochi albastri, fără semne particulare. La data dispariţiei, bărbatul purta: pantaloni de culoare neagră şi pulover de culoare verde cu romburi.
Comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne-a declarat că poliţiştii, în cadrul cercetărilor efectuate, au obţinut o informaţie legată de faptul că bărbatul ar fi fost văzut ultima oară în zona Râului Mureş (Balastiera Micălaca). „Am solicitat ajutorul scafandrilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad, care au demarat căutările cu o barcă pe Mureş”, mai preciza comisar Tuduce.

untitledPoliţiştii incearca să o găseasca şi pe Daşcău Rafaela-Teodora, o tânără de 18 ani din municipiul Arad, care în dimineaţa zilei de 28 octombrie a plecat de la domiciliu spre şcoală şi nu s-a mai întors.
Eleva are un 1.67 m inaltime, 45 de kg., faţă ovală, păr brunet lung, peste umeri.
La data dispariţiei purta pantaloni negri, geacă crem si pantofi sport albaştri.
Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea celor două persoane dispărute sunt rugate să anunţe prin apelul unic de urgenţă 112 sau la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Recomandările redacției