Au furat dintr-un autoturism

Doi adolescenţi sunt cercetaţi după ce au furat dintr-un autoturism, de pe strada Liviu Rebreanu. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat doi tineri, bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un autoturism, parcat pe raza municipiului.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, cei doi adolescenţi, în vârstă de 14, respectiv 13 ani, ambii din Arad, ar fi sustras, prin spargerea geamului unui autoturism, parcat pe strada Liviu Rebreanu din municipiu, un laptop şi două role de cablu electric, în valoare totală de aproximativ 1.800 de lei. Cei doi tineri sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Cercetat pentru furt de alimente

Un harghitean este bănuit de furt de alimente dintr-un magazin. Poliţiştii Postului de Poliţie Păuliş au depistat un bărbat, bănuit de comiterea unui furt dintr-un magazin, de pe raza localităţii Sâmbăteni. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, bărbatul, de 30 de ani, din judeţul Harghita, ar fi pătruns prin efracţie în incinta unui magazin din localitatea Sâmbăteni, de unde ar fi sustras alimente în valoare de aproximativ 500 de lei.  Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Amenzi de 35.000 lei

Poliţiştii rutieri, au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 140 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Dintre acestea, 20 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 120 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției