sculici1După Minerul Mehedinți, Ineul a mai făcut o victimă printre formațiile aflate în degringoladă din punct de vedere financiar. La Motru, zărăndanii au primit gol în minutul 26, dar au răspuns imediat prin Bilia. Celălalt fotbalist experimentat din lot, Vasilică Georgiu, a punctat cu un lob de efect în debutul reprizei secunde și a adus trei puncte imenense în contul echipei sale. „Nu am fost perfecți, dar sunt mulțumit de rezultat și felul cum am reacționat la golul gazdelor și apoi cum am gestionat avantajul luat pe tabelă. Am stat destul de bine în apărare și am pornit contraatacuri periculoase, la capătul cărora mai puteam puncta. Am muncit enorm pentru cele trei puncte, pe care le merităm fără doar și poate”, consi­deră Cristian Sculici.
Acum, Ineul vrea să lege pentru prima oară în această stagiune două rezultate pozitive, iar Turceniul e de bătut mai ales că meciul va avea loc în Țara Zărandului. „Nu ne îmbătăm cu apă rece și știm că niciun meci nu seamănă cu altul. Dacă am câștigat la Motru nu înseamnă că partida cu Turceniul e ca și câștigată. Dimpotrivă, cred că vom avea un meci și mai greu, pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate”, a adăugat tehnicianul.
Odată cu intrarea în primul „unsprezece” a foștilor „tramvaiști” Wild și Filimon și revenirea după suspendare a lui Zdrențan, Bilia a putut fi urcat în linia de mijloc, unde și-a făcut excelent treaba pe ambele faze ale meciului. Totodată, titular în primele etape, Mihai Hrezdac a rămas și de această dată pe banca de rezerve. „Ca antrenor mă bucur că odată cu venirea jucătorilor de la Gloria am mai multe soluții pentru unele posturi. Pe Hrezdac mă bazez și pe mai departe, doar că în cazul său, dar și al altor fotbaliști tineri, saltul spre Liga a 3-a a fost, poate, prea mare. Dar, au văzut cu toții cum e și sunt sigur că la iarnă vor trage și mai mult de ei pentru ca la primăvară să fim mai buni ca individualități și echipă”, a mai punctat Sculici.

Recomandările redacției