petre1Narcis Petre a imprimat echipei sale ceva din vigoarea pe care o avea ca atacant, iar timișenii au plecat cu un punct din Aradul Nou. Bătăioși și arțăgoși, „băieții cu pizza” au arătat complet altfel față de meciul din vară.
Antrenorul Becicherecului a avut motivele sale de insatisfacție. „Pe undeva mă mulțumește punctul, dar dacă la 1-0 mă mulțumeam cu un egal, la 2-1 sunt supărat. Știu că orice arbitraj ține cont de UTA, la fel e cu Steaua, cu Barcelona. Nu mă pronunț dacă a fost sau n-a fost, dar contra noastră s-a dat roșu, 11 metri, s-a trecut cu vede­rea fault la portar și doi băieți sunt la spital. Sunt mulțumit și mândru de băieții mei, dacă batem Motru terminăm neînvinși turul, ceea ce e mult pentru o echipă mică. Felicit adversarii, am jucat contra UTA-ei, știu că spiritul Aradului e mai tenace decât al timișorenilor. Din păcate”, a punctat fostul fotbalist al CFR-ului timișorean.
Narcis Petre a avut și o remarcă interesantă: „UTA e o echipă de tradiție, care merită să fie mai sus. La nivelul acesta e Mama Mia. UTA are tradiție în spate, cine spune că UTA de azi nu e UTA adevărată, sau Poli nu e Poli, vorbește prostii. Dispar echipele care n-au bani, rămân cele organizate. E echipa arădenilor. M-aș bucura pentru echipa mea să promoveze, deși e greu să lupți cu UTA și cu Sebișul”.

Recomandările redacției