judecata

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecată a două persoane susceptibile că au condus autovehicule în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Din probatoriu reiese că inculpatul Vasile Făt, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului proprietate personală şi, în timp ce rula pe DJ 792, dinspre Seleuş înspre Ineu, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul în şanţ. Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie rezultă că la proba recoltată inculpatul avea o alcoolemie de 1,40 gr%0, alcool pur în sânge.

Un alt caz instrumentat de procurorii din Ineu este al lui Adrian Budurişan, care a condus băut la volan. „Inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului proprietate personală marca Dacia şi, în timp ce rula pe Calea Aradului, din Ineu, a fost oprit în trafic, de un echipaj de poliţie, aflat în serviciu de patrulare şi control. Cu acea ocazie, inculpatul  a fost testat cu aparatul alcooltest, care, a indicat o valoare de 1,36 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Din Buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie rezultă că la proba recoltată inculpatul avea o alcoolemie de 2,20 gr%0, alcool pur în sânge, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Recomandările redacției