incredibilO întâmplare de domeniul incredibilului s-a petrecut în seara zilei de luni, 24 noiembrie, la Sintea Mare: o femeie în vârstă de 36 de ani, mamă a opt copii şi însăr­cinată cu al nouălea, a născut în latrina din grădina casei, iar nou-născutul a căzut în interiorul latrinei. Speriată, femeia s-a întors în casă şi a apelat la numărul de urgenţă 112.
Echipajul SMURD sosit la faţa locului a recuperat fătul şi l-a predat ambulanţei, care l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă, însă eforturile au fost zadarnice: fătul a murit pe drum. „Ca urmare a apelului telefonic, un echipaj al SMURD s-a deplasat la Sintea Mare pentru intervenţie, cu misiunea de a recupera fătul. Mi­siunea a fost îndeplinită: fătul a fost recuperat şi predat echi­pajului medical de pe ambulan­ţă. Medicul a confirmat că fătul avea puls la momentul pre­dării”, a declarat căpitanul George Pleşa, purtător de cuvânt al ISU Arad.
Şi mama a fost internată, însă la Secţia Matern a Spitalului Clinic Judeţean, urmând ca, după ce se va restabili, să fie audiată de poliţiştii care au preluat cercetarea cazului

Recomandările redacției