Urmărit naţional reţinut

Un tânăr, dat în urmărire naţională, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii din cadrul Poliţiei orașului Sebiș şi de la Postul de Poliţie Buteni. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Satu Mare, are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 9 luni de detenție pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat  şi a fost depistat şi reţinut pe raza localității Buteni. Acesta a fost introdus în arestul I.P.J. Arad.

 

Prins în flagrant

Un bărbat a fost prins în flagrant, în timp ce fura o bicicletă, de poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, în data de 25.11.2014.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din Șimand, a fost prins de către poliţişti, la scurt timp după ce ar fi sustras din curtea  unui imobil, de pe Calea Timișoarei, din municipiul Arad, o bicicleta marca DHS. Prejudiciul în valoare de 600 de lei a fost recuperat si restituit proprietarei, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Vitezomani amendaţi

Poliţiştii rutieri au efectuat, atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 190 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 48.500 de lei.  Dintre acestea, 145 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției