ousmane-motruArădenii și-au luat, ieri, o revanșă amicală în fața singurei echipe care
i-a bătut în campionat. Giarmata a dat impresia că poate ține linia acelui meci de tristă amintire pentru arădeni, jucând dezinvolt în prima parte, când a și deschis scorul, prin Leonte.
Tot în primul act, UTA-ei i-a fost anulat un gol, al lui Adi Piț, însă trupa lui Nagy și-a făcut numărul în partea a doua, cu Ousmane în rol principal. Golgeterul alb-roșiilor din turul campionatului a semnat un hattrick de senzație și ultimul fluier al lui Adrian Wernitzer (ajutat de Mircea Ardelean și Sorina Betea) a consemnat un 3-1 pentru arădeni.
Roli Nagy, Radu Anca și Sebastian Huțan au început cu Mitrea – Gheorghiță, Cotoc, Wild, Suslak – Prună, Dobrean, Burlă, Piț – Bulza, Ad. Petre. După pauză au mai intrat Mara – Borteș, Vlad, Copil, Rus, Ousmane, Jorza, Tănase, Man și Moza.
Portarul Mara a avut trei intervenții extraordinare, iar juniorul Tănase a lăsat impresie excelentă în rol de mijlocaș central ofensiv.
În rândurile Giarmatei l-am remarcat și pe ex-utistul Adrian Zaluschi. Mijlocașul e refăcut după operația la cap suferită anul trecut și poartă o cască de protecție.
UTA revine în iarbă duminică, la Șimand, când ia parte la turneul organizat de asociația Cetatea Voluntarilor. Meciurile (vor fi trei) încep la ora 14,00.

Recomandările redacției