utasimand1Trupa alb-roșie le-a făcut duminică o bucurie oamenilor din Șimand, când a fost față în față cu Șoimii pentru un meci dedicat copiilor. Cu Adi Piț în prima linie, utiștii i-au învins pe elevii lui Dani Mărcuș cu 4-2 (duble Bulza și Rus), apoi au făcut o mișcare în compania unei echipe a Cetății Volunarilor.
Roli Nagy a jucat cu: Revesz – Borteș, Wild, Burlă, Suslak – Piț, Dobrean, Chindriș, Leucuța – Rus, Bulza. Pe parcurs au mai intrat Mitrea – Jorza,Stahl, Costin, Vlad, Moza, Ghiunghiuș.
Lotul complet al Șoimilor i-a reunit pe Găleancu, Fl. Puie, Mitea, I. Rus, Tang, Cătană, Mărcuș, Jurcă, Ujog, Pocioian, Borod, Vârdol, Anghel, Dema, Ad. Puie, Sîrcă, D. Jurj, Balaban, Baba, Mornăilă, Micula, Cuc, Budugan, A. Jurj, Hotăran. Gruparea din localitatea condusă de Florin Dema (fost fotbalist al echipei) îi are în frunte pe Daniel Cordoș (președinte), Mircea Cergan (vicepreședinte), iar Iustin Șodinca e delegat.
„O acțiune frumoasă, ne-a făcut plăcere. Ne bucurăm să ajutăm, oamenii au fost ospitalieri și mândri că UTA a venit pentru prima dată la Șimand”, a povestit antrenorul principal al UTA-ei. „Ne bucurăm că am putut să ajutăm și noi, sperăm să mai avem parte de asemenea acțiuni”, a completat secundul Radu Anca.
„Un moment special, în intenția mea declarată de a interacționa cu cât mai mulți suporteri și în județ, am organizat o acțiune alături de Cetatea Voluntarilor și Primăria Șimand, o strângere de fonduri pentru două grădinițe din Șimand. Eveniment frumos, organizat de oameni sufletiști, pe care-i res­pect. E una din acțiunile pe care
le-am permanentizat”, a conclu­zionat team-managerul Codru Grădinariu.

Recomandările redacției