sirieniPatru cetăţeni sirieni, doi adulţi şi doi minori, care încercau să treacă ilegal frontiera pe jos, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac.

În data de 02.12.2014, în jurul orei 03.00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şi reţinut trei femei şi un bărbat, doi adulţi şi doi minori, care se deplasau pe jos, spre frontieră.  Aceştia au fost reţinuţi pentru identificare la aproximativ 50 m de frontiera cu statul vecin.

„Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de patru cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 7 şi 46 de ani, posesori de documente temporare de solicitanţi de azil, care intenţionau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu. Cei patru cetăţeni sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

  • Cetatean spune:

    De ce nu suntem in Schengen ? Pentru ca autoritatile competente nu iau nici o masura ca astfel de specimene sa nu intre in Romania ! Odata veniti in tara noastra, singura lor preocupare este sa treaca ilegal frontiera. Deci, exact ca la americani, ar trebui introdusa obligativitatea obtinerii vizei de intrare din partea cetatenilor tarilor furnizoare de imigranti. Si, bineinteles, sa nu se aprobe viza la nimeni.

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției