icimTrei meciuri, trei victorii este bilanţul celor de la Univ Goldiş ICIM Arad în acest început de sezon în CEWL. Arădencele au demonstrat că sunt favoritele grupei, obţinând o victorie importantă, pe un teren unde părea greu de câştigat. La Brno, elevele lui Jose Araujo au controlat ostilităţile, până aproape de final, când gazdele au redus din diferenţa creată la un moment dat.
A fost: Valosun Brno – Univ Goldiş ICIM Arad 63-69 (14-19, 14-20, 14-15, 14-7). Pentru ICIM Arad au punctat: Plouffe 18 puncte, Simmons 17, Engelman 14, Broomfield și Fussell câte 5 puncte, Brosovsky și Nagy 4, Crăciun 2.
Un excelent rezultat înainte de clasiul derby al baschetului feminin românesc, Arad – Târgovişte, al cărui nou episod va avea loc în Polivalenta arădeană duminică de la ora 18,30.
„A fost un meci greu, dar important e că ne-am făcut treaba şi am rămas neînvinşi în această competiţie. Gazdele au revenit pe final, însă ne-am impus când a trebuit. Suntem un pic obosiţi, dar asta nu e o scuză pentru ceea ce va urma. Târgovişte este una dintre forţele campionatului, cu un lot bun și un antrenor pe măsură. Va fi un derby, un spectacol de care ne vom bucura. E o plăcere să joci asemenea me­ciuri”, a spus antrenorul „galben-albastrelor”, Jose Araujo.

Recomandările redacției