junioriEtapa cu numărul XIII din Campionatul Național de Juniori a venit cu o dublă victorie utistă, plus încă una a Șoimilor Pîncota.
UTA a primit vizita echipei Metalul Reșița. Băieții lui Cristi Păcurar, Dan Stuparu și Francisc Tisza au câștigat cu 2-0 (goluri Brăniștean și Jorza), în timp ce trupa lui Arpad Cserneczky a învins cu 2-1 (Butică, Țurcanu). Alb-roșiii încheie anul pe locul 4 la juniori A și pe 6 la juniori B.
Pâncota s-a înclinat în prima deplasare de la Caransebeș, 5-3 pentru gugulani (Pantea 2, R. Varga), dar s-au revanșat în confruntarea juniorilor mici, pe care au tranșat-o în favoarea lor cu 2-0 (Ianc 2). Cei din Podgorie sunt pe locurile 10 respectiv 5.
Până la sfârșitul lui 2014 ar fi trebuit să se mai dispute încă două runde. Serviciul Competiții Juniori de la FRF a decis să le amâne „ca urmare a condițiilor meteo nefavo­rabile (ploi abundente, ninsori, polei etc.) și a numărului conside­rabil de solicitări din partea cluburilor.(…) Ultimele două etape de desfășurare din retur, din anul 2014, se vor reprograma în luna martie a anului 2015. Datele
exacte vor fi transmise ulterior”, anunță site-ul oficial al FRF.
La reluare, UTA se deplasează la Hunedoara, în vreme ce Pâncota joacă acasă în compania Devei.

Recomandările redacției