brad Pecica* Pecica. Administrația ora­șului a demarat pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă. A fost montat bradul oraşului iar an­gajaţii firmei care se ocupă de iluminatul public au pus şi instalaţiile luminoase. Pomul de Crăciun a fost donat şi în acest an de o familie din Pecica, fiind amplasat în vecinătatea fântânii din centrul oraşului. Anul trecut bradul a fost amplasat în parc, lângă Monumentul Eroilor. Urmează montarea decoraţiunilor luminoase şi a mesajelor de „La mulţi ani” în zona centrală şi pe cele mai circulate străzi.

*Semlac. În această lună, la Semlac se vor finaliza o serie de lucrări și dacă totul decurge conform planificării se va face și inaugurarea lor festivă. După cum ne-a precizat primărița comunei Letiția Stoian este vorba de câteva lucrări importante pre­cum „finalizarea canali­zării – circa 21 de kilometri și  o sta­ție de epurare nouă, plus sistemul centralizat; recepția unui drum agricol, în lungime de 2,8 km precum și finalizarea unor trotuare. Sperăm ca toate să poată fi inaugurate festiv pe la mijlocul acestei luni“.

* Zădăreni. Administrația comunei Zădăreni se pregătește încet-încet pentru a întâmpina cum se cuvine frumoasele Sărbători de Iarnă. În ceea ce privește proiectele de viitor, ală­- turi de activitatea legată de demersurile scriptice, deoarece vremea este încă blândă se fac pregătiri pentru demararea în bune condiții a lucrărilor la noua bază sportivă, ne spunea zilele trecute primărița comunei, economista Doina Petri.
(F.B.)

Recomandările redacției