beculeteIluminatul festiv s-a aprins, ieri, în centrul municipiului Arad în prezenţa a aproximativ 5.000 de persoane, organizatorii pregătind şi un spectacol inedit care l-a avut ca invitat pe ConnectR.
Pe scenă au urcat consilierii locali, viceprimarii Levente Bognar şi Cătălin Ţiţirigă şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă, însoțit de Iulia Şodinca, elevă în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Dimi­trie Ţichindeal”, care a câştigat locul I la Olimpiada Naţională de Matematică.
Pentru că are rezultate foarte bune la matematică, Iulia Şodinca a fost rugată să facă numărătoare inversă, de la zece la unu, iar la finalul acesteia a apăsat pe telecomanda care a aprins instalaţia de iluminat.
După momentul aprinderii beculețelor, primarul Gheorghe Falcă a transmis sărbători feri­cite tuturor arădenilor.
În partea a doua a evenimentului, în faţa arădenilor prezenţi în centrul oraşului a concertat ConnectR.
În acest an, în municipiul Arad, au fost montate un milion de beculeţe care formează instalaţii luminoase în centrul oraşului, în cartiere, dar şi în noul parc al copiilor şi pe strada pietonală Meţianu.
În faţa Palatului Administrativ a fost amenajată o cupolă luminoasă care este formată din 60.000 de beculeţe.
Următorul eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă va fi organizat în faţa Palatului Administrativ, vineri, de la ora 18.00, când, din nou va fi organizat un spectacol susţinut de copiii de la Palatul Copiilor. La finalul acestui spectacol în centrul oraşului va sosi Moş Crăciun care va aduce daruri copiilor.
Tot vineri va fi scos pe traseu şi Tramvaiul lui Moş Crăciun, care va fi condus de Moş Crăciun şi care va transporta mai mulţi copii, pe traseul Primărie – Podgoria – UTA.

Recomandările redacției