brazii

Beculeţele în cei doi brazi de Crăciun din centrul Aradului au fost aprinse, la sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei festivităţi, de primarul orașului, Gheorghe Falcă, acesta fiind însoțit de Moş Nicolae şi consilierii locali.

Evenimentul a început puțin după 19.00, fiind precedat de un spectacol susținut de elevii care formează Ansamblul folcloric “Zărandul” al Palatului Copiilor, coordonat de Vasile Peri.

După aceste momente artistice, pe scenă a urcat primarul Aradului, Gheorghe Falcă, însoțit de viceprimarul Cătălin Ţițirigă, dar și de mai mulţi consilieri locali. De asemenea, primarul Gheorghe Falcă a fost însoţit pe scenă de Moş Nicolae.

Pentru a păstra tradiţia, primarul a făcut o numărătoare inversă la finalul căreia a apăsat butonul telecomenzii cu care s-au aprins beculeţele în cei doi brazi.

Brazii amplasaţi anul acesta în faţa Palatului Administrativ au fost aduşi din munţii Apuseni, au 15 metri înălţime şi au fost împodobiţi cu sute de globuri, beteală şi mii de beculeţe.

Următorul eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă va fi organizat în faţa Palatului Administrativ în 14 decembrie, când orchestra şi soliştii ansamblului „Rapsdia”, coordonaţi de Vasile Rus, vor susţine un spectacol de colinde.

Recomandările redacției