Furturi din magazine

Mai multe persoane care au fost prinse în timp ce sustrăgeau din magazine, sunt cercetate penal. Poliţiştii Secției nr. 2 de Poliție cercetează o tânără în vârstă de 25 de ani din Lipova, care a fost prinsă în flagrant în data de 6 decembrie, în timp ce a sustras  dintr-un supermarket mai multe produse alimentare în valoare de 168,45 lei. Poliţiştii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie de 34 de ani din Arad, care a fost prinsă în flagrant în timp ce a sustras de pe raftul unui  supermarket 38 bucăţi de ciocolată marca Milka și Schogetten în valoare de 132,57 lei şi un bărbat de 32 ani din  judeţul Iași, care a sustras dintr-un centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu,  mai multe articole de îmbrăcăminte, în valoare de 438 lei.

 

Au condus alături de Bacchus

Două persoane au fost depistate în trafic conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii de la Postul de poliție Dorobanți au depistat în trafic un bărbat de 36 ani din Ungaria. Bărbatul conducea pe D.J. 709/J prin localitatea Dorobanți un autoturism marca Skoda, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii de la Secția nr.1 de Poliție  au depistat  în trafic un bărbat de 37 ani, din Sebiş. Acesta conducea un autoturism marca Seat Ibiza, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat că avea o alcoolemie de 0,73 mg/l alcool pur  în aerul expirat. În ambele situaţii, conform procedurilor conducătorii auto au fost conduşi la o unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a nivelului alcoolemiei, pe numele acestora fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală.

 

Prinşi în flagrant

Poliţiştii Biroul de Ordine Publică au prins în flagrant doi bărbaţi care încercau să sustragă bunuri dintr-o boxă a unui bloc de pe strada Banul Mărăcine. Cei doi, în vârstă de 18 ani, respectiv 35 de ani, din Arad, au pătruns în boxă, prin  forţarea uşii. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi şi pentru tragerea lor la răspundere penală.

Recomandările redacției