pirteaO bună parte a fotbaliștilor defunctei Gloria Arad și-au găsit deja alte echipe, în timp ce alții sunt  cu ofertele pe masă. George Pirtea pare să fii fost convins de conducerea celor de la Lunca Teuz Cermei să pună umărul la o clasare cât mai bună la finalul actualei stagiuni, mijlocașul ofensiv evolând deja și în amicalul pe care „alb-roșii” l-au disputat împotriva Ineului. „Avem o înțelegere verbală cu el, sper să se și concretizeze printr-un contract. De asemenea, l-am mai dori pe Gurban, de la Sânicolaul Mic, dar acolo lucrurile sunt ceva mai complicate”, a confirmat Mircea Aslău.
Antrenorul cermeienilor a pronunțat un nume și la capitolul plecări. „Băiatul lui Cristi Sandu ar dori să-și încerce norocul în altă parte. Are 17 ani și  vrea să joace mai mult. Are un fizic bun, din păcate concurența la noi a fost mare în tur”, a adăugat „Zimbrul”.
Trupa prezidată de Petre Bulza va intra în vacanță la finalul acestei săptămâni, după o ultimă întâlnire în care jucătorii vor afla programul de pregătire pentru retur. Lunca Teuz inten­ționează să se reunească pe 18 ianuarie, când ar dori să aibă perfectate toate transferurile iernii.

Recomandările redacției