grigAntrenorul Petre Grigoraş şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul Pandurii Târgu Jiu, a anunţat, luni, site-ul oficial al grupării gorjene.
„Antrenorul Petre Grigoraş a ajuns ieri la un acord cu membrii Adunării Generale a Acţionarilor în vederea rezilierii pe cale amiabilă a contractului cu clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Pe această cale îi mulţumim antrenorului Petre Grigoraş şi echipei tehnice care l-a ajutat, pentru activitatea depusă în cadrul clubului şi îi urăm mult succes în activitatea viitoare”, a notat sursa citată.
Petre Grigoraş a preluat condu­cerea tehnică a formaţiei gorjene, la 25 aprilie, de la Cristian Pustai, cel care îi succedase la finalul mandatului precedent. Grigoraş a mai condus Pandurii Târgu Jiu între 4 octombrie 2010 şi 15 ianuarie 2013. Vineri, la meciul din Cupa Ligii contra Oțelului Galați, formația gorjeană va fi condusă pe bancă de antrenorul secund, Dorian Gugu. La finalul turului campionatului, Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 12 în clasamentul Ligii I, cu 18 puncte.

Recomandările redacției