bulgar

Un cetăţean bulgar, care conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere, a fost depistat de poliţiştii de frontieră arădeni.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul bulgar Dzhemal Y., în vârstă de 22 de ani, conducând un autoturism marca Volskwagen Sharan, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte  documentele de identitate şi permisul de conducere.

Acesta a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din ţara vecină, care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, motiv pentru care a fost condus la sediul sectorului pentru verificări. În urma verificărilor, efectuate prin Centrul Comun de Contact Giurgiu, s-a stabilit că cetăţeanul bulgar nu deţine un permis de conducere.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni s-au sesizat pentru infracţiunile uz de fals şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Recomandările redacției