Remorcă fantomă depistată în trafic

Un bărbat de 58 de ani, din Pecica a fost depistat în trafic de poliţiştii Secţiei nr. 2 de Poliţie Rurală Pecica, conducând un autovehicul cu o remorcă neînmatriculată. Bărbatul conducea un autovehicul marca Hunday tractând o remorcă, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că această era neînmatriculată. Pe numele conducătorului auto s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

 

A condus alături de Bachus

Agenţii de poliţie rutieră au depistat în trafic un bărbat care conducea pe DJ 709 sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul în vârstă de 61 de ani, din Pecica a fost depistat conducând un autoturism marca Renault pe DJ 709 J  din direcţia Pecica – Peregu Mic, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie  de 0.42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având alcoolemie peste limita legală prevăzută.

 

Permise reţinute

Poliţiştii rutieri au efectuat atât  în municipiu, cât şi pe raza judeţului mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 65.800 de lei.  Dintre acestea, 105 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 7 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției