sanduDupă întreruperea timpurie a campionatului, încă de la începutul lunii noiembrie, Aqua Vest Șofronea a disputat o serie de partide amicale. Printre adversari s-au numărat Sântana, Mailat sau Lipova. „Ca să nu le răpim plăcerea fotbalului atât de devreme am mai avut aceste partide de verificare. Am mai participat cu succes deplin și la Cupa Bandi, dar acum am intrat în vacanță. Ne vom reuni în februarie și, probabil, vom începe antrenamentele în sală, deoarece eu consider că iarna va veni cu adevărat doar în acea perioadă” ne-a mărtu­risit Roland Balaj, antrenorul – jucător al „instalatorilor”.
Cu obiectivul ferm stabilit de evitare a promovării, Șofronea are o singură țintă pentru această lungă perioadă de vacanță. „Vrem neapărat să aducem un fundaș central pentru că acolo am suferit în acest campionat comprimat. Bogdan, Cotuna și Roman nu ne-au putut ajuta foarte mult datorită pro­blemelor personale pe care le-au avut. De asemenea, nici Sighete nu va face parte din lotul nostru pentru retur din aceleași conside­rente. Vom promova doi juniori de 16 ani și vom aduce un fundaș mai experimentat. Ne mai bucurăm că Miron ne-a anunțat ca va rămâne la noi și pentru a doua parte a sezonului”, a dăugat Balaj.
Cel mai probabil, la Aqua Vest va ajunge și Roli Sandu, băiatul lui Cristi Sandu, care a făcut „istorie” la echipa înființată de Valer Herlo la finalul anilor ’90. Cu un fizic foarte bun, Sandu jr. poate evolua ca fundaș central sau mijlocaș la închidere, dar se concentrează și pe cariera de arbitru.

Recomandările redacției