lovire

Patru persoane au fost trimise în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, pentru lovire sau alte violenţe.

Inculpatul Manuel Sabău a fost trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 28.07.2014, în jurul orei 18.40, inculpatul Manuel Sabău l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe numitul C.I., în vârstă de 24 ani, leziunile suferite necesitând pentru vindecare un număr de 60-65 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, inculpaţii Marian Adrian Stahii, Florin Stahii şi Vastica Ivanov au fost trimişi în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din probatoriul administrat a rezultat că la data de 27.08.2014, în jurul orei 17.00, inculpaţii Marian Adrian Stahii, Florin Stahii şi Vastica Ivanov au exercitat acte de violenţă asupra numitului A.I., în vârstă de 47 ani, leziunile suferite necesitând pentru vindecare un număr de 30-35 zile de ingrijiri medicale. Ambele dosare au fost înaintate Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

Recomandările redacției