clmConsilierii locali se vor întruni, luni, într-o şedinţă extraordinară care are pe ordinea de zi cinci proiecte.
Astfel, aleşii locali vor trebui să-şi exprime votul cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea drepturilor băneşti pentru perso­nalul didactic şi didactic auxiliar din învăţământul preuniversitar de stat din municipiul Arad, care solicită cheltuieli de deplasare aferente lunilor septembrie şi octombrie 2014.
De asemenea, pe ordinea de zi se află şi proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului ge­neral de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2014 şi proiectul de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 335/2014 privind aprobarea unor măsuri în vederea asigurării reparaţiilor şi intervenţiilor necesare la blocul nr.1 din str. Tarafului F.N., proprietate publică a municipiului Arad.
Tot pe ordinea de zi se mai află un proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent pentru obiectivul de investitie „Construire hipermagazin şi amenajările aferente, Arad, Calea Radnei nr. 128, 128 A, 130” şi un proiect de ho­tărâre privind alipirea unor apartamente situate în municipiul Arad, str. Ludovic Szantai nr.10.

Recomandările redacției