ajutoarePersoanele care doresc să se înscrie pe listele suplimentare în vederea primirii de produse alimentare în conformitate cu Programul operaţional ajutorarea persoanelor defavorizate (POAD 2014) o pot face la sediul Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară situat în Arad, str. Calea Radnei, nr. 250.
Pentru înscriere persoana solicitantă va prezenta actul de identitate (în copie şi original ) şi un act care să dovedească încadrarea persoanei într-unul din grupurile ţintă specificate în H.G.R. nr. 799/2014.
„Distribuirea alimentelor celor înscrişi pe listele suplimentare se va face după distribuirea alimentelor celor care sunt în     posesia cuponului emis de Gu­vernul României şi Uniunea Europeană şi celor care se află pe lista iniţială”, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad.
Distribuirea ajutoarelor va fi făcută celor ce posedă cupon sau sunt înscrişi pe lista iniţială, în termen de 30 de zile de la recepţia la Primărie, în cazul municipiului Arad data limită de distribuire a ajutoarelor fiind de 10 ianuarie 2015.

Recomandările redacției