lipovaAdministrația județeană nu a găsit nici acum o firmă care să se ocupe de deszăpezirea drumurilor din sectorul Lipova. Drumarii nu s-au arătat interesați de invitațiile de participare la licitație, făcute de Consiliul Județean.
Problemele la atribuirea lucrărilor de deszăpezire – așa cum precizam și în numerele trecute ale ziarului nostru – au apărut în urma unui control al Curţii de Conturi care a hotărât, potrivit reprezentanților CJA, ca va­loarea contractelor de deszăpezire să rămână la valorile vechi, de acum doi, trei ani. Pentru că nu au fost de acord cu sumele puse la bătaie, firmele nu au dorit să contracteze lucrările. Totuși, administrația a reușit, târziu să încheie contracte de deszăpezire pentru celelalte sectoare de drumuri – Arad, Chișineu  Criș, Sebiș și Ineu.
Sectorul Lipova este în continuare descoperit, pentru drumurile din acest sector nefiind încă aleasă firma care va face deszăpezirea. Potrivit documentaţiilor de licitaţie, fondurile puse la bătaie pentru sectorul Lipova se ridică la aproximativ 1,3 milioane de lei.

Recomandările redacției