Excursie

Un grup de arădeni iubitorii de drumeții scurte, în una din excursiile acestei toamne

Încă o ieșire de-o zi va fi organizată pentru iubitorii de natură și drumeții chiar în ajun de Crăciun de Asociaţia pentru Turişti Nefumatori şi de Ocrotire a Naturii „Veniţi cu noi!“ Arad. Astfel, chiar sub genericul „Veniţi cu noi“, aceștia sunt invitaţi la o excursie pe dealurile Şoimoşului. Într-un comunicat semnat de preşedintele Ioan Ciuliac și secretarul Ronald Liptai se dau toate informațiile despre drumeție

„Plecăm din Arad sâmbătă, 20 decembrie, ca de obicei, cu trenul, la ora 7,50 până la Radna. Ne întoarcem la ora 16,12. Traseul ce-l vom parcurge este: Radna – Şoimoş – Valea Şoimoşului – Creasta Şoimoşului – Vârful Pietrii – Cetatea Şoimoş (252m altitudine) – Radna, vor fi parcurși astfel circa 12 km pe jos. Conducător de grup va fi Adrian Steurer (tel. 0721-492 864). Cheltuieli de transport: 12 lei. Ca de obicei, este obligatoriu ca participanții să aibă la ei bidon cu apă și pelerină.

Întâlnirea participanţilor are loc la intrarea în Staţia CFR Arad, cu 30 de minute înainte de plecarea trenului“ ne precizează organizatorii.

Recomandările redacției