mos craciun

Campania se încheie pe 23 decembrie

Moş Crăciun – la doar o scanare distanţă.

Magia sărbătorilor de iarnă va fi în acest an mai special, deoarece Moș Crăciun va veni personal în casele tuturor celor care își vor face cumpărăturile în Galleria Arad. Totul va fi posibil printr-o campanie inedită pe care centrul comercial o va desfășura în perioada următoare.

 

Prin intermediul campaniei „Cana magică în Galleria Arad” și cu ajutorul tehnologiei, Moș Crăciun va fi la doar o scanare distanță. Practic, toți cei care vor face cumpărături de minim 150 de lei în oricare din magazinele din incintă, în perioada 15 – 23 decembrie, vor primi, în limita stocului disponibil, o cana cu un mesajul personalizat trimis de Moș Crăciun.

Cănile vor fi inscripționate cu un QR cod unic iar posesorii acestora nu trebuie decât să scaneze codul cu ajutorul unui telefon inteligent sau a unei tablete. Pentru a scana codul QR este necesara o aplicație care poate fi descarcată gratuit din App Store sau Google Play Store. Odată scanat, codul îi va direcționa pe posesorii cănilor către site-ul Galleria Arad unde vor putea viziona un videoclip cu mesajele pe care Moș Crăciun dorește să le împărtașească.

Fiecare cod scanat va direcționa pe posesorii cănilor magice către un alt filmuleț.

 

Recomandările redacției