Au furat produse cosmetice

Două persoane sunt cercetate pentru furt de poliţiştii Biroului de Ordine Publică, după ce au fost surprinse furând produse cosmetice. Marţi, în jurul orelor 16.40, a fost depistată în flagrant o femeie de 62 ani care a sustras din incinta unui supermarket produse cosmetice. În jurul orelor 20.20, a fost depistat în flagrant un bărbat de 41 ani  din Ploieşti, care de asemenea, a sustras din incinta  unui magazin produse cosmetice. Pe numele celor două persoane au fost întocmite acte premergătoare pentru furt.

 

Fără permis

Un tânăr care conducea un moped fără a deţine permis de conducere a fost depistat marţi, de poliţiştii de la Poliţia oraşului Pâncota. Tânărul, în vârstă de 21 de ani a fost depistat pe D.J. 792C la ieșirea din Măderat spre Pâncota în timp ce conducea un moped marca First Bike fără a deţine permis de conducere. Pe numele acestuia a fost  întocmit un dosar de cercetare  penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

 

Amenzi de 64.000 lei

Poliţiştii rutieri au efectuat atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 160de amenzi, în valoare totală de aproximativ 64.000 de lei.  Dintre acestea, 95 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. De asemenea, au fost reţinute 4 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Recomandările redacției