isu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad şi E-on România au desfăşurat în data de 10.12.2014 activităţi de informare preventivă la Grădiniţa cu Program Săptămânal nr. 2 Arad, Şcoala Gimnazială Livada şi Şcoala Gimnazială Zădăreni.

Cu această ocazie au fost distribuite copiilor şi cadrelor didactice materiale informative – recomandări pe timpul sezonului rece şi premergător sărbătorilor de iarnă, au fost prezentate filme educative şi spoturi publicitare ale campaniilor naţionale FOC şi RISC. Fiecare copil a primit un mic cadou constând în dulciuri şi la fiecare locaţie a fost donat câte un calculator din partea E-on România.

În 11.12.2014 la Expo Arad a avut loc „Festivalul de Tradiţii de Iarnă”, în cadrul căruia o echipă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad a participat la concursul de preparare a celor mai gustoase produse tradiţionale de Crăciun organizat cu această ocazie.

Personalul Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad a organizat şi un punct mobil de informare preventivă. Au fost distribuite materiale informative: flyere „Campania naţională RISC” şi „Recomandări specifice sezonului rece”, pliante „Să nu lăsăm incendiile să ne strice Sărbătorile de Iarnă”.

Recomandările redacției