cciaaAnul 2014 a fost un an al conso­lidării și relansării pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a ju­dețului Arad, instituția reușind să-și canalizeze forțele pentru a reactiva toate activitățile și serviciile oferite membrilor și agenților economici, iar bilanţul este unul favorabil. Aceasta este concluzia prezentată, miercuri, de conducerea Came­rei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, în conferinţa de presă de final de an.
Înainte de conferinţă Gheorghe Seculici şi Adrian S. Negrau au fost colindaţi de un grup de elevi de la Liceul Sportiv din municipiul Arad, coordonaţi de Loredana Todoca.
Apoi, Gheorghe Seculici a pre­zen­tat câteva evenimente relevante din timpul activităţii din acest an a instituţiei.
Numărul operatorilor economici care devin membri ai CCIA Arad este în creștere, în acest moment instituția înregistrând peste 300 de membri.
Echipa CCIA Arad și-a desfășurat activitatea anul acesta într-un sediu renovat și dotat la standarde europene, inaugurat la finele lunii februarie, printr-o investiție de amploare care a contribuit la o mai bună imagine a instituției și la creșterea numărului de conferințe și seminarii organizate.
„Este de apreciat sprijinul pe care l-am primit din partea noilor membri ai Colegiului de Condu­cere implicați în buna desfășurare a activității: Teodor Ardelean, Gheorghe Leucuţa, Liviu Vilogoş, Mihaela Iuga, Aurel Ionescu, Ovidiu Stoica, Camelia Suărăşan, Tiberiu Ciul și a cenzorilor Poly­anki Ana, Petru Horga și Vizental Boris”, a precizat Gheorghe Seculici.
De asemenea, seria misiunilor economice organizate de instituția Camerală a fost continuată și anul acesta, cu participarea mediului de afaceri din toată regiunea de Vest și nu numai, ocazie cu care au fost desfășurate numeroase întâlniri de afaceri, seminarii și conferințe, workshopuri precum și întâlniri la nivel înalt, inclusiv cu ocazia târgurilor.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad a reluat, începând cu luna noiembrie 2014, protocolul de colaborare cu Asociația Română de Standardizare, în baza căruia instituția Camerală din Arad a devenit Centru Zonal de Informare (CZI) ASRO.

Recomandările redacției