realm2Jucătorii echipei Real Madrid au sărbătorit victoria în faţa celor de la San Lorenzo din finala CM al Cluburilor, acesta fiind al 20-lea trofeu internaţional cucerit de echipa din Capitala Spaniei. Jucătorii Realului urmează să prezinte noul trofeu cucerit în faţa propriilor suporteri pe Santiago Bernabeu pe 10 ianuarie.
În urma acestui succes, Cristiano Ronaldo a devenit favorit la cucerirea Balonului de Aur din acest an, cel care ar fi a doilea consecutiv şi al treilea din carieră. Portughezul îi are ca adversari pe Lionel Messi şi Manuel Neuer. Cere­monia va avea loc pe 12 ianuarie.
Real Madrid, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, a câştigat, sâmbătă, Campionatul Mondial al cluburilor, învingând în finala de la Marrakech, cu scorul de 2-0, echipa argentiniană San Lorenzo, care s-a impus în acest an în Copa Libertadores. Golurile au fost marcate de Sergio Ramos ‘37 şi Bale ‘51.
Echipele ce au început finala disputată sâmbătă seara au fost următoarele:
Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – James, Kroos, Isco – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.
San Lorenzo: Torrico – Buffarini, Yepes, Kannemann, Mas – Mercier, Ortigoza, Kalinski – Verón, Barrientos, Cauteruccio
Echipa neo-zeelandeză Auckland City a terminat pe locul 3 ediţia din acest an a Campionatului Mondial al cluburilor, impunându-se, sâmbătă, la Marrakech, cu scorul de 5-3 în urma loviturilor de departajare, în faţa formaţiei mexicane Cruz Azul, în finala mică a competiţiei.
La finalul a 90 de minute de joc, scorul era 1-1. Pentru Auckland City a înscris De Vries, în minutul 45+2, iar pentru Cruz Azul a marcat Rojas, în minutul 57.
La loviturile de departajare, pentru neo-zeelandezi au marcat Payne, White, Pritchett şi Issa, iar Irving a ratat. Pentru mexicani au înscris Gimenez şi Rodriguez, iar Formica şi Valadez au ratat.
În finala mare se întâlnesc echipele Real Madrid şi San Lorenzo.

Recomandările redacției