clm

Consilierii se vor întruni în şedinţă extraordinară

Consilierii locali se vor întruni, marţi, într-o şedinţă extraordinară care va avea pe ordinea de zi un proiect de hotărâre privind pentru acoperirea pierderilor induse de prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice pentru populaţie în sistem centralizat şi neacceptate în preţ/tarif, înregistrate de SC CET Hidrocarburi SA Arad.

Astfel, consilierii sunt chemaţi să aprobe acoperirea parţiala a pierderilor operatorului de termoficare SC CET Hidrocarburi SA Arad, cu suma de 4.000.000 lei.

De asemenea, pe ordinea de zi se mai regăseşte un proiect de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad şi un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2014.

  • eu spune:

    pai aici intra si primele de craciun ale angajatilor?

  • Ioan spune:

    de ce sa nu fie acoperite din salariile celor care au generat pierderile ?

  • Cetatean spune:

    A analizat cineva sursa pierderilor si modalitatea de a trece CET pe profit ? Daca da, de ce nu se publica in ziar ? Iar daca analiza nu a fost facuta, pe cand se va face ? Sau Pastele cailor este un termen rezonabil ?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției