cja

Ultima şedinţă CJA s-a consumat astăzi, într-o atmosferă festivă, întreţinută de colindătorii care i-au urat pe reprezentanţii Consiliului Judeţean. La moment de retrospectivă, preşedintele CJA, Nicolae Ioţcu a spus că, anul 2014 a fost unul cu realizări, dar greu pentru administraţia judeţului. Şi asta pentru că, potrivit acestuia „s-au derulat o serie de proiecte, continuate şi noi, cu acelaşi personal, care a trebuit să se împartă în toate“ Preşedintele Consiliului Judeţean, Nicolae Ioţcu a mai spus: „vreau să le mulţumesc angajaţilor care au îndeplinit tot ce a fost de făcut“.

De asemenea, conducerea CJA a anunţat că, anul acesta s-a încheiat perioada în care, administraţia judeţului mai are de plătit pentru proiecte finalizate sau chiar aproape de final. „În acest an am reuşit să finanţăm proiecte ce au ca termen de finalizare anul viitor şi deci am încheiat cu plăţile. Anul viitor vom începe un an cu obiective noi. Vom anunţa la începutul anului viitor, ce proiecte punem în aplicare în sistemul de sănătate“, a conchis Nicolae Ioţcu.

La finalul şedinţei ordinare, conducerea, consilierii judeţeni şi directorii de instituţii din subordine au ciocnit cu pahar de şampanie.

Recomandările redacției