revelionCentrul Municipal de Cultură Arad a stabilit programul pentru Revelionul Popular, acesta urmând să fie susţinut de o trupă locală şi una din Cluj-Napoca, iar trecerea în noul an va fi marcată de tradiţionalul foc de artificii.
Astfel, în fata Palatului Admi­nistrativ, pe scena special amenajată, vor concerta de la ora 22.00 trupa Dara, care va fi urmată de Ricardo Caria, iar de la ora 23.00 vor urca pe scenă cei de la trupa Colors in Stereo.
Dara este un proiect timișorean constituit în 2013 din oameni cu backround muzical comun în scena locală. Repertoriul trupei este format din Alternative Folk/post Rock/ metal.
Ricardo Caria este cetăţean portughez, stabilit la Arad, care a devenit cunoscut publicului datorită participării sale la mai multe emisiuni-concurs de muzică uşoară.
Colors in Stereo este o trupă bucureşteană cu un repertoriu care variază de la piese disco, pop, dance, indie, r&b, pop-rock, cu mare trecere la publicul larg.
Reprezentanţii Centrului Municipal de Cultură Arad au mai informat că la trecerea dintre ani va avea loc un foc de artificii de câteva minute, unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani.
De asemenea, în mijlocul arădenilor sunt aşteptaţi primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, viceprimarii, dar şi consilierii locali.
Aceştia vor ciocni o cupă de şampanie şi le vor ura „La mulţi ani” arădenilor prezenţi în stradă în noaptea trecerii în noul an.

Recomandările redacției