Au furat din gospodăria unui consătean

Trei tineri bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă, de pe raza localităţii Şiria, au fost identificaţi de poliţiştii de la poliţia Comunală Şiria. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 12-13 decembrie, cei trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 21 de ani, ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces, în pivniţa locuinţei, de unde ar fi sustras două moto-fierăstrău, două maşini de găurit şi două polizoare unghiulare, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei.  Deşi ulterior, bunurile sustrase au fost valorificate, s-a reuşit recuperarea acestora şi au fost restituite proprietarului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei.

Furt de bicicletă

Un bărbat, bănuit de comiterea unui furt de pe raza cartierului Aurel Vlaicu a fost depistat de poliţiştii Secţiei nr. 1 de Poliţie. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 25 noiembrie, bărbatul de 42 de ani, ar fi sustras prin tăierea sistemului de siguranţă, o bicicletă situată în faţa unui bloc de pe Aleea Saturn. Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 500 de lei, a fost recuperat, cel în cauză fiind cercetat pentru furt calificat.

 

Articole pirotehnice comercilizate ilegal

Poliţiştii de la Poliţia oraşului Lipova au depistat un bărbat care deţinea şi comercializa ilicit articole pirotehnice. Bărbatul de 45 de ani, a fost depistat oferind spre vânzare mai multe articole pirotehnice de clasa a-II-a , fără să dețină autorizație în acest sens. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

Recomandările redacției