stelele-banatuluiVeteranii Aradului au luat parte la superbul spectacol fotbalistic de la Caransebeș și s-au întors cu amintiri unice. Old Boys UTA a ajuns în patria gugulanilor cu efectiv redus, mai toți echipierii au fost prinși în diferitele etape de pregătire ale echipelor la care sunt implicați, dar nimic nu a oprit bucuria fotbalului.
Conduși de Gyuri Vaczi, Dan Ologeanu și Dorel Cura, roș-albii au contat pe Emil Szabo, Emerich Hirmler, Cornel Adolf, Mihai Țîrlea, Cornel Nădăban, Octavian Nadiu, Gligore Bora, Cornel Gaie, Marcel Vida și Dan Pârvulescu. Arădenii s-au înclinat în grupă, 2-6 cu Hunedoara, 0-4 cu Oțelu Roșu, 1-4 cu combinata Berzasca-Bozovici și 1-3 cu Reșița, dar au primit un trofeu de consolare din partea organizatorului Dan Silviu Avram. Cornel Nădăban, cu 3 goluri, și Tavi Nadiu, 1 gol, au fost marcatorii UTA-ei în turneul  câștigat de Reșița.
Finala a fost urmată de meciul-vedetă dintre „Naționala” României (compusă din fotbaliști din zonă) și selecționata „Stelele Banatului”. Tricolorii au fost antrenați de Vaczi și
i-au avut pe Frunză – Belodedici, Rotariu, Țîrlea, Băban, Hirmler, Alexa, Săvoiu și Potocianu, iar dincolo au jucat Gh. Popa Boșca – Doană, Bora, Roșca, Fl. Popa, Roco, Popescu, Firițeanu, Arnăut, Tismănariu, Milencovici și Vasile Marco, ultimul fost component – printre altele – al Strungului Arad!
„Turneul a fost foarte bine organizat, într-o atmosferă frumoasă. Din păcate, mulți dintre băieții noștri au lipsit, sunt angrenați în activități la echipele lor, meciuri amicale, cantonamente. Dar contează faptul că am fost acolo, la o reîntîlnire frumoasă. Sperăm ca în curând să-i avem și noi invitați pe ceilalți”, a povestit Vaczi.

Recomandările redacției