alexa-siriaA doua întâlnire consecutivă a timișorenilor cu o echipă arădeană s-a încheiat la scor identic, 0-0. Sâmbătă, Poli înregistra același rezultat în compania Șoimilor Pâncota. Dan Alexa s-a declarat satisfăcut de ce a văzut în partea secundă, când în formația sa au apărut mai mulți fotbaliști experimentați care au conferit mai multă greutate. Timișoara nu l-a avut pe golgeterul Pedro Henrique, în refacere după o accidentare.
„Un amical bun, cu ritm bun, vorbesc de echipa mea în special de repriza a doua, când puteam câștiga. Terenul a arătat neașteptat de bine, atât pentru noi cât și pentru UTA, ne-a mulțumit. Ușor-ușor, trebuie să se acomodeze și cei care au ajuns acum la noi”, a comentat antrenorul timișorean, care a avut ocazia să vadă ceva din el la intrările lui Marius Chindriș. De fapt, cu excepția unor intrări în forță la minge de la care nici cei de pe malul Begăi nu s-au ținut deo­parte, meciul a fost destul de calm. „Amicalul e amical, nu sunt orgolii. A fost și ceva lume, sper ca atât UTA cât și Poli să ajungă unde le e locul”, a încheiat fostul mijlocaș.
Pentru Poli urmează o nouă vizită în Arad, în fieful celor de la Național Sebiș, sâmbătă, la ora 15,00. Apoi liderul ligii secunde pleacă în cantonament în Turcia.

Recomandările redacției