alcool
Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, miercuri, un bărbat care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Cel în cauză, de 43 de ani, a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Felnac, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
“Conform procedurii în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, informa Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

  • mara spune:

    NOUTATE ABSOLUTA,doar acum! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra!NU este necesara niciun fel de experienta!Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere.Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul „Info” la adresa de email: ddana30@yahoo.com

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției