judecata
Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată, zilele trecute, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu- Criş, respective Lipova, susceptibiloi de comiterea unor infracţiuni de natură rutieră.
Ce mai grav caz este al lui Ioan Tudoran – cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului. Acesta, în data de 10.06.2014, în jurul orei 18.30, a condus pe raza localităţii Vărşand un motociclu neînmatriculat, marca Jinon Qingoi, fără a poseda permis de conducere şi în condiţiile în care avea o îmbibaţie alcoolică de 1,50 g/l alcool pur în sânge.
În celălalt caz, printr-un Rechizitoriu din 28.01.2015, procurorii de pelângă Judecătoria Lipova au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Gheorghe Mircea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, din probatoriu rezultând faptul că, “în data de 06.04.2014, inculpatul a condus, pe DN7, un autovehicul având o alcoolemie de 1,30 g/l alcool pur în sânge”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Recomandările redacției