prostitutie

Zeci de femei, suspectate de proxenetism şi prostituţie, au fost audiate, joi, de poliţiştii din capitală, fiind suspectate că fac parte dintr-o amplă reţea de prostituţie. Printre tinerele care au ajuns la secţie, se află şi o tânără din Arad, cunoscută pentru dezinvoltura cu care a pozat în diferite ipostaze erotice.

Suspectele, care racolau clienţi din cluburile de lux din capitală şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei, au fost invitate sau aduse cum mandat, la poliţie, cu zecile. Conform anchetatorilor, după ce îşi racolau clientii, acestea îi asigurau că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV.

Conform presei centrale, printre aşa-zisele vedete TV care apar în acest dosar au fost menţionate Denisa Biţă, Mădălina Pamfile, Daniela Crudu sau vedeta Playboy Rellys Tonu.

Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele ii asigurau pe clienţi că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV. Deocamdată nu se ştie care a fost rolul tinerei din Arad, în acest dosar, însă cercetările sunt în curs.

  • animaluuu spune:

    prostimeee, aici !!!! AICI !!!I, SINT BANII DUMNEAVOASTRAAAAA , jegurile astea dau cit pentru o viata de om pt un numar, si macar de ar fi chiar ‘oameni’ ce au valoare, si nu au timp sa lege o ‘prietenie’…

  • Gheorghe Grecu spune:

    Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Nu mai asteptati! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției