cheregiÎntre marșurile suporterilor ei, care au ajuns să iasă de două ori în stradă în două zile vâzând că echipa lor joacă într-un film pe care noi l-am văzut, FC Bihor a reușit să revină de la 0-1 și să câștige amicalul cu UTA.
Antrenorul orădean Călin Cheregi a vorbit despre meciul cu arădenii pentru site-ul oficial al roș-albaștrilor: „A fost un test bun, util, având în vedere că am întâlnit o echipă, care, din punctul meu de vedere, spun că face faţă cu brio în Liga a II-a, o echipă bine axată, structurată cu jucători care au trecut prin Liga I, cu un antrenor, care, într-adevăr aşează foarte bine echipa în teren. Am întâlnit un adversar care ne-a pus probleme, dar spre bucuria mea şi satisfacţia personală, mă declar mulţumit după acest meci. Vreau să felicit jucătorii pentru modul în care s-au integrat în acest meci, au respectat sarcinile. Am avut o repriza a doua foarte bună, care mă face să am speranţe în viitor”.
Cheregi e secondat la Bihor de Lucian Ciocan și Dorin Mihuț, iar antrenor cu portarii e Vasile Sin, care în turul stagiunii a colaborat cu bihoreanul Costel Bogoșel la de-acum defuncta Gloria Arad.

Recomandările redacției